drone

Als een helicopter boven jezelf vliegen om jezelf eens even goed onder de loep te nemen. Appeltje/Eitje, twee vingers in de neus.. denk ik dan..Niets is minder waar. Plastisch ingesteld als ik ben, krijg ik dan automatisch van die drone beelden op mijn netvlies. Futuristische apparaten welke boven mijn hoofd zweven als een soort observatorium welke de volledige karbunkel analyse zou moeten verzorgen. Uiteindelijk ben ikzelf toch degene welke het observatiecentrum aan moet sturen en degene die de analyse moet bestuderen.

De ideale situatie voor mijzelf invullen/intekenen/schetsen. Gezien mijn creatieve achtergrond, zou dat eveneens een plakje koek moeten zijn, maar dat is nog wel even een dingetje.

Op dit moment is mijn draaiboek al enige tijd zoek, mijn handleiding zwaar over de datum, alsof ik het script heb gekregen van een hele slechte aflevering ” goede tijden/slechte tijden” terwijl ik het idee had in een bekroonde serie aan het spelen te zijn.

Onder het genot van een wijntje ga  ik mijn script eens even herzien, mijn handleiding up daten en mijn draaiboek kritisch bekijken. Echter vrees ik dat het niet in 1 wijntje (of 1 fles for that matter) gedaan zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *