blog(ster)?!

cropped-1385127_10202437377440859_414789584_n.jpg En dan ben je “blogger”… Wederom had ik de intentie om vroeg op bed te gaan…. echter de installatie, die volgens de diverse tutorials heeeeel makkelijk zou zijn,  blijkt toch voor een leek iets minder easy dan de diverse sites en youtube kanalen deden vermoeden. Derhalve kan ik dus met gepaste trots melden dat het mij gelukt is. Jawel. Een eigen site.

Nu zou ik eigenlijk mijn ongezouten mening over van alles en nogwat moeten gaan spuien, maar het lot heeft anders over mij beslist. Over een heel uitgesproken mening beschik ik niet.

Waar ik overigens wel over beschik zijn zwarte kleren. Het zal een ’80 dingetje zijn of zo.. Zeg het maar. Bij zwart voel ik me goed. Leuke bijkomstigheid, het kleedt slank af. (wat in mijn geval ook best leuk is meegenomen). Je kan van alles combineren zonder dat het gelijk “weird” staat of vloekt qua kleur. Want kleur kleding, ik heb het (vrijwel) niet.

Sommige mensen maken zich zorgen om deze trend waar ik mij dus al zo’n dertig jaar in bevindt. Enfin, ik voel me er happy bij; black is my happy color.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *